GERESNĘ ATEITĮ KURIAME KARTU: PIPELIFE TAPO WIENERBRGER PREKĖS ŽENKLU

Didžiuojamės galėdami pranešti žengę dar vieną reikšmingą žingsnį: Pipelife tapo daugiau negu vien tik wienerberger įmone - išaugome į prekės ženklą po daugeliui gerai žinomu wienerberger vardu. Šiuo strateginiu žingsniu įsipareigojame diegti inovacijas ir teikti jūsų individualiems poreikiams pritaikytus aukščiausios kokybės ekologiškus sprendimus. 

Siekdami stiprinti identitetą, gerinti klientų ir partnerių patirtį bei padėti tvirtus pamatus tolimesniam augimui, esame pasirengę peržengti tradicines ribas. 

Ką tai reikš jums?

Inovacijos ir sinergija: suvieniję geriausias wienerberger prekės ženklų savybes ir patirtį galėsime pasiūlyti daugiau holistinių sprendimų požeminei infrastruktūrai ir pastatams.

Pasitikėjimas ir kokybė: mūsų atsidavimas kokybei, patikimumui ir klientų aptarnavimui išlieka nepakitęs. Gausite tokias pat kokybiškas paslaugas ir produktus kaip ir iki šiol, o tuo pačiu - geresnę prieigą prie viso wienerberger asortimento. 

Pokyčiai: ateinančius keletą mėnesių palaipsniui keisime mūsų prekės ženklo dizainą. Nauja Pipelife pozicija vizualiai suartins mūsų prekės ženklą su wienerberger. Jums gerai pažįstami esminiai Pipelife aspektai išliks nepakitę. 

Kas išliks nepakitę: mes, atsidavusi Pipelife komanda, esame šalia. Ir toliau jus palaikysime bei aptarnausime aukščiausiame lygmenyje. 

City infrastructure reveal

3D house revealing house infrastructure and inhouse communications

Mūsų įsipareigojimai

Suprantame, kad pokyčiai gali kelti klausimų, tačiau būkite tikri, kad įsipareigojimai jums išlieka mūsų prioritetu. Keisdami Pipelife poziciją siekiame dar geresnio bendradarbiavimo, todėl esame pasirengę atsakyti į visus jums rūpimus klausimus. 

Prireikus pagalbos nedvejodami kreipkitės į jums įprastą kontaktinį asmenį arba rašykite užklausą per tinklapį.  

Dėkojame už ilgametį pasitikėjimą ir partnerystę bei tikimės sėkmingo bendradarbiavimo ateityje. 

Parašykite mums

Atsakysime kaip įmanoma greičiau

mes jums greit atrašysime
Rašyti žinutę

Katalogai ir sertifikatai

Atsisiuntimai
Naršyti visus atsisiuntimus

Kur įsigyti

Parašykite mums

atsakysime Jums kaip įmanoma greičiau!

El. laiškas
atsakysime Jums kaip įmanoma greičiau